« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

Възпитаване на Московска Стражевая

Когато сте решили,че искате да притежавате Московска Стражевая трябва наистина да имате няколко неща на ум:


1.Имате ли достатъчно пространство(дворно)за отглеждане на такава порода,защото това е едро куче нуждаещо се от доста широк двор,в който първо: да се чувства господар и да охранява и второ: да има пространство да се движи и тича.

2.Разполагате ли с достатъчно време за да се грижите за животното?  За да постигнете някакъв успех с възпитание и дресировка на породата ви е необходимо да заделяте поне 2 часа всеки ден за занимание,  упражнения и разходка.

3.Разполагате ли с достатъчно средства за издръжка на такова куче? Не само цената(реално варира около 3000.00 евро за малко на около 2 месеца, но само разбира се ако е с доказан произход, родословие и всички документи), но и месечната издръжка на тази порода е висока. Трябва много добре да прецените преди да се окажете с такава придобивка в къщи!

4.И най-важната част!!! Преценете дали наистина изпитвате любов и симпатия към тази величествена порода? Дали желаете наистина този приятел и верен пазач или искате да го притежавате само, защото е все още рядка и не много известна порода в България и искате да покажете, така да се каже "демонстрация", че можете да притежавате такова животно? Във втория случай резултата ще е много пагубен за кучето. Тази порода е много вярна, но има нужда от грижи с любов, а не само повърхностно отношение! Ако такива му липсват-ще израстне като недооценено и няма да притежава истинските качества за чистокръвния екземпляр.

5.Ако мислите, че отговаряте на положителните изисквания изброени до тук, то спокойно можете да си осигурите нов приятел в къщи известен като Московска Стражевая(BG) или Moskow Guard Dog, Moskow Watchdog, Московская Сторожевая(RUS). Наслаждавайте се на интелекта и любвеобилието на породата към вас, вашите деца или внуци. Винаги ще сте спокойни, че в двора ви няма да нахлеу нежелан натрапник или крадец. Той(или тя) ще бъдат винаги на поста си и не ще допуснат никой да наруши територията на стопанина му, на човека дарил го с добро отношение и любов. Тогава той(или тя) ще ви покажат защо са на заплата(храна, вода и грижи) в този имот, двор, къща или където там го отглеждате.

Изберете категория




Всичко за Московска Стражевая

Външен Вид на Московска Стражевая

История на Московска Стражевая

От кого е създадена породата Московска Стражевая

Растеж на Московска Стражевая

Московска Стражевая Темперамент

Възпитаване на Московска Стражевая

Обучение на Московска Стражевая

Мнение на стар кучкар




Взето от Moskow Watchdog blog



 Автомобили втора употреба

Автомобил, известен още като кола е безрелсово моторно превозно средство (МПС) с повече от две колела, предназначено за превоз на пътници или товари. Целият автомобилен пазар в България е съсредоточен в автокъщи в София и Дупница. Двата града са водещи в бизнеса с търговия на автомобили нов внос от чужбина. Най-предпочитани марки коли са Hyundai, Honda, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Seat, Peugeot, Citroen, Kia, Ford. Приток на купувачи на коли се наблюдава от Сърбия и много български автомобилни сайтове предлагат информация за своя автосалон и обяви за автомобили на сръбски език за улеснение на купувачите.


Bansko ski resort имоти продава къщаПродава изгодно парцел в Банско