« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

Растеж на Московска Стражевая

Това е все пак една сравнително нова порода и все още няма кой знае колко констатирани и доказани проблеми при растежа си.И тук специфичното, както и при други породи с дълъг косъм е постянни и неотложни грижи за космената покривка. Сигурно ви е известно, че такъв тип косъм се поддържа трудно и изисква редовно разресване и постригване, на места където се образуват сплитания.

Иначе общо взето Московска Стражевая е доста издръжлива на външни фактори и алергични реакции. Като изключим нормалните очни и носни възпаления при малките кучета в общи линии няма да имате проблем. Задължителните ваксини трябва да се спазват по указание на вашия ветеринар и при най-малко съмнение за нарушения в здравословен аспект веднага вземайте отношение.

При нормално хранене с подходящите храни и добавки кучето наддава много бързо и още в първите 9-10 месеца вече приема визията на възрастните. До към 16 месец изиска доста обилно хранене, което е нормално за размерите, които притежава.

По отношение на къпането не трябва да се прекалява много. Препоръчителни са 3-4 къпания за период от 12 месеца.


Изберете категория




Всичко за Московска Стражевая

Външен Вид на Московска Стражевая

История на Московска Стражевая

От кого е създадена породата Московска Стражевая

Растеж на Московска Стражевая

Московска Стражевая Темперамент

Възпитаване на Московска Стражевая

Обучение на Московска Стражевая

Мнение на стар кучкар




Взето от Moskow Watchdog blog



 Автомобили втора употреба

Автомобил, известен още като кола е безрелсово моторно превозно средство (МПС) с повече от две колела, предназначено за превоз на пътници или товари. Целият автомобилен пазар в България е съсредоточен в автокъщи в София и Дупница. Двата града са водещи в бизнеса с търговия на автомобили нов внос от чужбина. Най-предпочитани марки коли са Hyundai, Honda, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Seat, Peugeot, Citroen, Kia, Ford. Приток на купувачи на коли се наблюдава от Сърбия и много български автомобилни сайтове предлагат информация за своя автосалон и обяви за автомобили на сръбски език за улеснение на купувачите.


Bansko ski resort имоти продава къщаПродава изгодно парцел в Банско