« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

jetAudio 7.1.7 Basic плеър

jetAudio 7.1.7 Basic – многофункционален плейър

Излезе нова версия на безплатния плейър на мултимедийни файлове. jetAudio поддържа голямо количество формати, сред които *.WAV, *.MP3, *.MP3Pro, *.OGG, *.WMA, *.MPG, *.AVI, *.WMV, *.MIDI, *.RM и др.

С помощта на софтуера може не само да се слушат и гледат мултимедийни файлове, но да се налагат звукови ефекти, да се променя скоростта на възпроизвеждане на видеото, да се преобразуват файлове от един формат в друг и т.н.

В последната версия на плейъра е добавена поддръжка на устройствата COWON P5/A2/S9 и са коригирани някои грешки. jetAudio 7.1.7 Basic е безплатен и работи под управлението на операционните системи Windows.


Release Notes : jetAudio

Download jetAudio 7.1.9 Basic (Free) software now (25,7 МВ)


What's New in jetAudio 7.1.9

-PLS file did not start playback when double-clicked
-Fixed other minor bugs
Предоставено от RadicoM ComputerS Автомобили втора употреба

Автомобил, известен още като кола е безрелсово моторно превозно средство (МПС) с повече от две колела, предназначено за превоз на пътници или товари. Целият автомобилен пазар в България е съсредоточен в автокъщи в София и Дупница. Двата града са водещи в бизнеса с търговия на автомобили нов внос от чужбина. Най-предпочитани марки коли са Hyundai, Honda, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Seat, Peugeot, Citroen, Kia, Ford. Приток на купувачи на коли се наблюдава от Сърбия и много български автомобилни сайтове предлагат информация за своя автосалон и обяви за автомобили на сръбски език за улеснение на купувачите.

Bansko ski resort имоти продава къщаПродава изгодно парцел в Банско