« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

Московска Стражевая обучение! Дресировка кучета!

Keywords: Обучение куче, Куче дресировка, Училище куче, Куче развъдник, Куче школа, Служебно куче, Куче треньор, Московска Стражева, Немска овчарка, Булдог

Обучението и състоянието на всяка порода куче по-принцип е важна част при оценките на изложения под егидата на национални и медународната федерации. Кучетата биват подложени на подробни прегледи от много специалисти и учени от сферите на биология, зоология, генетика, ветеринарна медицина и др. Това се отнася повече при доказване на чистокръвност и порода.

За обучението обаче няма специално изискване тези животни да са били обучавани от документирани треньори или учители. Обучението може да се провежда от всеки човек без някакви специални умения. За целта в световен мащаб има много издателства,които публикуват наръчници и книжки за грижа и обучение на кучета в зависимост от порода и нрави.

При обучението на Московска Стражевая няма нищо по-специално, т.е. протича като при всички останали породи,дори до известна степен е може би по-елементарно. Този вид е с много висок интелект и усет към изпълнението на задавани команди(все пак е създаден за тази цел). Много бързо усвоява навици и никога не ги забравя. Един от най-добрите пазачи и охранители от рода Molosser. Доближава се до работните качества на Немска Овчарка "German Shepard"

Изберете категория
Всичко за Московска Стражевая

Външен Вид на Московска Стражевая

История на Московска Стражевая

От кого е създадена породата Московска Стражевая

Растеж на Московска Стражевая

Московска Стражевая Темперамент

Възпитаване на Московска Стражевая

Обучение на Московска Стражевая

Мнение на стар кучкар
Взето от Moskow Watchdog blog Автомобили втора употреба

Автомобил, известен още като кола е безрелсово моторно превозно средство (МПС) с повече от две колела, предназначено за превоз на пътници или товари. Целият автомобилен пазар в България е съсредоточен в автокъщи в София и Дупница. Двата града са водещи в бизнеса с търговия на автомобили нов внос от чужбина. Най-предпочитани марки коли са Hyundai, Honda, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Seat, Peugeot, Citroen, Kia, Ford. Приток на купувачи на коли се наблюдава от Сърбия и много български автомобилни сайтове предлагат информация за своя автосалон и обяви за автомобили на сръбски език за улеснение на купувачите.

Bansko ski resort имоти продава къщаПродава изгодно парцел в Банско