« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

От кого е създадена породата Московска Стражевая



Московска стражевая(Руска Стражевая) е резултат от Санбернар, Кавказка овчарка, Руско гонче, Източно Европейска Овчарка и други породи, които са ползвани в експериментални кръстоски. За първи път породата Moskow Watchdog(Moskow Watch Guard Dog) е била стандартизирана и официално призната през 1985г от Руската киноложка федерация(FCI).

Московска Стражевая е получена в крайна сметка от кръстоската между Санбернар и Кавказка овчарка. Създаването на породата е започнало около или след 1940г по идея на ръководните органи на "Руската милиция" и "КГБ".Опитите с кръстосването са продължили няколко години,но не е установено,кога всъщност е произведен първият истински екземпляр. Съществуват различни мнения и твърдения по този въпрос,но няма съществени доказателства за точна дата на чистокръвния първороден.

За първи път породата е била стандартизирана и официално призната през 1985г от Руската киноложка федерация(FCI). От световната федерация все още не е призната. В Русия е много популярна и добре позната порода и присъства на всички големи изложения на FCI.


Изберете категория




Всичко за Московска Стражевая

Външен Вид на Московска Стражевая

История на Московска Стражевая

От кого е създадена породата Московска Стражевая

Растеж на Московска Стражевая

Московска Стражевая Темперамент

Възпитаване на Московска Стражевая

Обучение на Московска Стражевая

Мнение на стар кучкар




Взето от Moskow Watchdog blog



 Автомобили втора употреба

Автомобил, известен още като кола е безрелсово моторно превозно средство (МПС) с повече от две колела, предназначено за превоз на пътници или товари. Целият автомобилен пазар в България е съсредоточен в автокъщи в София и Дупница. Двата града са водещи в бизнеса с търговия на автомобили нов внос от чужбина. Най-предпочитани марки коли са Hyundai, Honda, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Seat, Peugeot, Citroen, Kia, Ford. Приток на купувачи на коли се наблюдава от Сърбия и много български автомобилни сайтове предлагат информация за своя автосалон и обяви за автомобили на сръбски език за улеснение на купувачите.


Bansko ski resort имоти продава къщаПродава изгодно парцел в Банско