« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

Кучетата и сгради

Домашните ремонти и преподредби могат да бъдат трескави за семейството, а кучето може да се разстрои от нарушението на ежедневието му. Като посрещате нуждите му, може да помогнете на кучето да премине през катаклизма на ремонта и то да остане също толкова щастливо в подновената къща, колкото и при старата подредба.

Дръжте кучето си в затворено помещение с любимото му одеало, играчки и други любими предмети, за да му осигурите чувство на сигурност. Избягвайте да слагате изплашено куче в стая с голям прозорец. Страхливото куче може да опита да счупи прозореца и да избяга от шума.

След като работниците си тръгнат за деня, кучетата (както и децата) все още имат нужда от наблюдение и наглеждане и защита, тъй като може да има остри инструменти, боя, разтвори, разтворители на боя, лакове и други опасни предмети.

Парчета и прах от премахването на бои на основата на оловото представляват друга потенциална опасност. Ако е възможно, платете за професионално премахване на такива бои и дръжте кучето си извън зоната. Уверете се, че люспите и прахта от боята са премахнати изцяло.

Ако има оголени кабели, опасността от електрически удар е много голяма. Държането на кучето извън работната зона е най-добрият начин да го предпазите.

Ако кухнята ви подлежи на ремонт, можете да разчитате на готова храна отвън за няколко дни или седмици. Внимателно изхвърляйте останалата храна, хартиените и пластмасовите опаковки. Пълно почистване може да предпази кучето ви изяждане на остатъците или дъвчене на опаковките.

Ако ремонтът е за един ден, заведете кучето си в кучкарник, предлагащ дневни грижи за кучета или при приятел, който обича животни.

 Автомобили втора употреба

Автомобил, известен още като кола е безрелсово моторно превозно средство (МПС) с повече от две колела, предназначено за превоз на пътници или товари. Целият автомобилен пазар в България е съсредоточен в автокъщи в София и Дупница. Двата града са водещи в бизнеса с търговия на автомобили нов внос от чужбина. Най-предпочитани марки коли са Hyundai, Honda, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Seat, Peugeot, Citroen, Kia, Ford. Приток на купувачи на коли се наблюдава от Сърбия и много български автомобилни сайтове предлагат информация за своя автосалон и обяви за автомобили на сръбски език за улеснение на купувачите.

Bansko ski resort имоти продава къщаПродава изгодно парцел в Банско