« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

Премахване на съобщенията за грешки в WindowsМоже да срещнете следните проблеми в Центъра за файлове за изтегляне. Опитайте да изпълните следните предложения, за да се справите със срещнатите проблеми.

Изчистете кеша
Може да не успеете да изтеглите файл поради нужда от изчистване на кеша в Microsoft Internet Explorer, което може да направите, като изпълните следните стъпки:

1.В менюто Инструменти на Internet Explorer щракнете върху Интернет опции и след това щракнете върху раздела Общи.

2.В раздела Временни интернет файлове щракнете върху Изтриване на файловете и след това щракнете върху бутона ОК , ако искате да изпразните целия кеш от временните интернет файлове.

3.В раздела Временни интернет файлове щракнете върху Настройки. В диалоговия прозорец Настройки изберете Всяко посещение на страницата. След това настройте размера на папката Временни интернет файлове до по-голям размер от този на файла, който възнамерявате да изтеглите. След това щракнете върху бутона Преглед на файловете.

4.В прозореца Временни интернет файлове, който се отваря, отворете менюто Редактиране и щракнете върху Избери всички. Натиснете ИЗТРИВАНЕ. Когато се появи съобщението за изтриване на всички бисквитки, които сте избрали, щракнете върхуДа. Щракнете върху бутоните ОК докато се върнете в разделаОбщи.

5.В областта Хронология на раздела Общи щракнете върху Изчистване на хронологията и след това щракнете върху Да. Когато се появи съобщението за изтриване на хронологията от уеб сайтовете, които сте посетили, щракнете върхуОК.

Прекратяване на връзката
Ако изтеглянето не е успешно, възможна причина за това е автоматичното време на изчакване, зададено от интернет доставчика, при което връзката се прекъсва, ако няма активност от страна на потребителя. Свържете се с интернет доставчика, който трябва да забрани автоматичното прекъсване при изтегляне на файлове.
Предоставено от RadicoM ComputerS Автомобили втора употреба

Автомобил, известен още като кола е безрелсово моторно превозно средство (МПС) с повече от две колела, предназначено за превоз на пътници или товари. Целият автомобилен пазар в България е съсредоточен в автокъщи в София и Дупница. Двата града са водещи в бизнеса с търговия на автомобили нов внос от чужбина. Най-предпочитани марки коли са Hyundai, Honda, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Seat, Peugeot, Citroen, Kia, Ford. Приток на купувачи на коли се наблюдава от Сърбия и много български автомобилни сайтове предлагат информация за своя автосалон и обяви за автомобили на сръбски език за улеснение на купувачите.

Bansko ski resort имоти продава къщаПродава изгодно парцел в Банско